HUREN KANO’S

 

Scoutinggroep Hendrik van Halewijn is in het gelukkige bezit van zes Canadese kano’s en bijhorende zwemvesten en peddels. Tevens beschikken wij over een aanhanger waarop een frame geplaatst kan worden ten behoeve van het vervoer van de kano’s.

 

De zes kano’s, bijhorende zwemvesten en peddels zijn per stuk te huur voor een dag of dagdeel. Indien wenselijk is het ook mogelijk om de kanotrailer te huren. Reserveren is verplicht en kan door een e-mail te sturen aan verhuur@hendrikvanhalewijn.nl. De beschikbaarheid kun je bekijken in de agenda onderaan deze pagina.

Schade en aansprakelijkheid

Het kan altijd voorkomen dat er tijdens de verhuurperiode schade ontstaat aan het geleende materiaal. Om vervelende situaties achteraf te voorkomen noteren we daarom als verhuurder samen met de huurder altijd welke schade er bij het ophalen reeds aanwezig is en controleren we bij inname of er geen nieuwe schades bij zijn gekomen. Eventuele schade ontstaan tijdens de verhuur wordt verhaald op de huurder.

Daarnaast tekent iedere huurder een vrijwaringsverklaring voor wat betreft de aansprakelijkheid van onze vereniging.

De hiervoor genoemde documenten treft u hieronder aan:

Uitgifte- en innameformulier verhuur materiaal (kano’s)
Uitgifte- en innameformulier verhuur materiaal (trailer evt met kanoframe)

Vrijwaringsverklaring Activiteit – Kanovaren (HvH)

Tarieven

3-persoons kano
Dag € 20,-
Dagdeel (4 uur) € 14,-
Inclusief peddels en zwemvesten (verplicht te dragen).

Kanotrailer
Dag € 40,-
Dagdeel (4 uur) € 25,-
Inclusief spanbanden, disselslot en kentekenbewijs.
N.B. Voor de verhuur van de kanotrailer dient de bestuurder van de auto tenminste 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Het geniet de voorkeur dat de bestuurder in het bezit is van rijbewijs E (achter B).

Verhuurkalender

 

Reacties zijn gesloten.