SOL

 

SOL (Scouting Online Ledenadministratie) is het online ledenadministratiesysteem van Scouting Nederland waarin onder meer alle leden zelf voor een groot deel hun gegevens kunnen wijzigen.

Hendrik van Halewijn maakt in steeds grotere mate ook gebruik van de gegevens die in SOL  staan voor haar eigen administratie en systemen. Facturen worden aangemaakt en verwerkt op basis van SOL en de medewerkers kunnen in SOL hun ledenbestand bijhouden, exporteren naar Excel en grote groepen geadresseerden tegelijkertijd een e-mail sturen. Ook gebruiken speltakken de informatie uit SOL om gezondheidsformulieren gedeeltelijk mee in te vullen. Kortom, zorg ervoor dat jouw informatie klopt en voorkom dat je informatie mist, facturen verkeerd bezorgd worden of er belangrijke zaken over jouw gezondheid ontbreken of niet correct zijn.

Heb jij nog geen account aangemaakt op http://sol.scouting.nl? Ga dan aan de slag met de Handleiding SOL zodat ook jij vanaf nu je eigen gegevens kunt beheren en jouw speltakleiding de juiste gegevens van je kan vinden.

Reacties zijn gesloten.